ENGINE FACTORY .COM

The World's Leader In The Most Complete Turn Key Engines Available Since 1969

Muscle Car Engines Our Specialty

1-800-326-6554
 

Hallo

Mijn naam is Richard Stengs. Ik was opzoek naar een nieuwe motor voor mijn ’76 Chevy Camaro. Na diverse bedrijven hier in Nederland te hebben gesproken, besloot ik eens via het internet te zoeken in Amerika. Hier vond ik dit schitterende website van een bedrijf met vriendelijke mensen die je in allerlei oplossingen en wensen willen helpen. Ze leveren prachtige producten met grote vermogens, leuke opties en scherpe prijzen.

Hierdoor heb ik besloten om Nederlandse vertegenwoordiger voor de”Engine factory” te worden. Ik kan je helpen met het kiezen van de juiste motor. Samen kijken we of dit dan binnen je gestelde budget past. Ik kan eventuele wensen bespreken met de specialisten in Amerika.

Ik ben dus een vertegenwoordiger, vertaler en geen tussenhandelaar. De prijzen welke je op de internetsite leest, zijn ook de prijzen die je betaalt in dollars. De financiële afhandeling gebeurt rechtstreeks via creditcard met het bedrijf in Amerika. Je zal zelf de douanerechten en BTW moeten betalen. Hier kan ik je uitleg over geven.

Zij zorgen er voor dat je motor zo goed en snel mogelijk bezorgt krijgt.. De motor zal worden ingevlogen via een van de luchthavens

E-mail of bel gerust als je vragen hebt over een product van hun. Ik kan je een totale richtprijs geven volgens de geldende prijskoersen inclusief verzendkosten, verzekering en invoerrechten.

Vergelijk de “Engine Factory” motoren met producten hier in Nederland. Kijk naar de kwaliteit, prestaties en zeker de prijzen. De keus is aan jouw.

Laat gauw wat van je horen.

Richard


Richard.stengs@quicknet.nl (Voorkeur)
Tel: 06-17728605
 
 

All Pages Copyright © 1997 - 2011 Engine Factory, All Rights Reserved   

Hit Counter